onsdag 25 april 2012

Grattis Emma & Isabelle!

Idag fyller två kompisar 22 år. Eftersom vi inte bor i samma stad längre så skickade jag var sitt grattiskort till dem med en personlig hälsning. Hoppas att de blev nöjda och glada med sina kort :)
Emmas kort blev så här:


Det går att öppna kortet genom att man knyter upp rosetten. I kortet finns det gott om plats för att skriva en liten hälsning.Till hennes kort har jag använt papper från papper Landstoken, stämpel från magnolia, organzaband, blommor och pearls. Runt kanterna har jag distressat med vintage photo.

Detaljbild på blommorna.

Stämpeln har jag färglagt med promarkers. Är ganska ny när det gäller att måla med promarker-pennor och känner att jag inte riktigt får till det med skuggningen. Skulle vilja gå en kurs så att jag lär mig att färglägga fint. Är det någon som vet om det finns någon kurs i närheten av Karlstad eller Uddevalla?

Isabelles kort blev så här:
Till Bellas kort har jag använt papper från Pion Design som jag tycker är helt ljuvliga, man blir så himla inspirerad och man känner en riktigt skaparglädje när man använder sig av deras papper :) Jag har också använt en rosa cardstock som passar bra till de mönstrade papprena.


Till det här kortet har jag inte använt någon stämpel, utan istället har jag klippt ut denna underbara ängel från ett klippark.

Jag har dekorerat kortet med pearls, blommor och ett organzaband med sammets-detaljer. På de mönstade pappret har jag stämplat med en swirls för att skapa en vintage-känsla.

Jag har också använt en jättefin charms från Py hobby :)Ha en trevlig kväll och lämna gärna en kommentar så blir jag glad :)
Kram


2 kommentarer: