onsdag 4 april 2012

Fint väder gör mig inspirerad

Alltid när det är fint väder blir jag så himla sugen på att scrappa. Känns ju som att man borde passa på att vara ute och njuta av det underbara vädret men jag var tvungen att sätta mig å pyssla direkt när jag kom hem från skolan. Jag har länge velat göra en LO på mig och min mamma, men har aldrig hittat något bra kort på oss två. Antingen är det hon som står bakom kameran eller så är det jag. Men för några veckor sedan var mamma och hälsade på mig i Karlstad och då passade vi på och ta ett kort. Veckan efter vi hade tagit kortet var jag på scrapbookingmässa i Karlstad och hittade papper från Landstoken som passade perfekt i färg :)


Till min Lo har jag använt papper från Landstoken, Edger punch heart lace från Martha Stewart, Heart Swirl från Magnolia. Tårtpappret, organzabanden och pärlorna har jag köpta hos Ljuva Änglar. Lo´n blev väldigt enkel och sparsamt dekorerad mot vad jag vanligtvis brukar göra. Att inte använda blommor på min LO var en utmaning för mig, då jag nästan alltid brukar ha med blommor på mina projekt :)


Runt kanterna på kortet och de olika pappren har jag skrivit små budskap till min mamma. Jag tycker det är en fin detalj och ett bra sätt om man har mycket text som man vill förmedla på sin LO, men har lite ont om plats. Det är också roligt för den som ska titta på LO´n att den inte upptäcker orden direkt, utan att de framträder efter en lite mer noggrann titt på LO´n :)

Lämna gärna en kommentar då blir jag glad :)
Kram

4 kommentarer:

 1. Mysig helg tillsammans gumman och Lo:n blev jättefin <3

  SvaraRadera
 2. Kul med flera människor som riktar in sina bloggar på detta sätt. Kommer att länka till din blogg via min sida under härliga kreativa människor ;) hoppas det är okej! jättefina saker som du har gjort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Emma! :) Å va roligt att du vill länka till min blogg. Jag har varit inne på din blogg å kikat många gånger och du inspirerar verkligen med ditt pyssel! :) Va roligt att du gillar sakerna som jag gör :)
   Kram

   Radera